Редактор: e-mail: кадри: БСТВ, Фейсбук/Румен Радев, YouTube/ONE Media Водещия на социалистическата телевизия БСТВ Стоил

...
Редактор: e-mail: кадри: БСТВ, Фейсбук/Румен Радев, YouTube/ONE Media Водещия на социалистическата телевизия БСТВ Стоил
Коментари Харесай

Водещ от телевизията на БСП сравни президента Румен Радев с Борат

Редактор: 

e-mail: 

фрагменти: БСТВ, Фейсбук/Румен Радев, YouTube/ONE Media 

Водещия на социалистическата телевизия БСТВ Стоил Рошкев съпостави президента Румен Радев с Борат от едноименния филм на Саша Барън Коен. Повод за това е обръщението на британски на държавния ни глава към основния секретар на Организация на обединените нации във връзка 65 години от присъединението на страната ни към организацията.

„ Не ми направи прави положително усещане, че е на британски език. Значи, това да се покажеш, че знаеш британски език... Абе, да му се не види, български президент си бе, излез и кажи на български еди-какво си! Сега, да приказва на негоден британски като Борат, на мен не ми направи положително усещане “, разяснява Рошкев в разговор по телефона със фен на малкия екран. Двамата стигат да извода, че президентът „ и дребното си име не може да каже на британски “. Според водещият обаче това не е най-важното.

Според Рошкев огромният грях на Радев е, че като приказва на британски, той изглеждал „ като индианец пред огромния бял брат “. Той изяснява, че в случай че президента не приказва на български, той наподобява като „ дивак “.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР